3 fördelar med regelbunden lokalvård

När en arbetsplats ska besluta sig för hur ofta en städfirma ska komma och ge lokalvård finns det mycket att beakta. En mindre arbetsplats kräver inte lika mycket som ett kontor på flera våningsplan. Men det kan ändå vara klokt att få städhjälpen regelbundet flera gånger i veckan.

Det finns fördelar med regelbunden lokalvård och här är 3 som kan vara bra att beakta då städhjälpen ska hyras in:

  1. Regelbunden lokalvård ger bättre arbetsmiljö

Arbetsmiljön påverkas i allra högsta grad av hur rent och städat det är. Även om anställda inte säger något om löv från plantor som ligger och dammar i hörnen och toaletter som känns ofräscha så märks detta. Folk kan till och med tappa koncentrationen och motivationen då arbetsmiljön inte känns inbjudande. Med lokalvård får ni en arbetsplats med en miljö som känns trevlig och bra att vistas i.

  • Lättare att hålla sams på jobbet

Ingen behöver bråka om vem som skulle ha diskat kopparna i köket då lokalvårdaren tar hand om dessa. Det blir inget gnäll över slask på golvet en vinterdag eller kaffefläckar på konferensbordet. Alla vet att det är städarens jobb att ta hand om detta och ingen undrar vem det var som stökade till det. Mycket viktigt och faktiskt något som kan öka friden på jobbet.

  • Alla orkar lite mer

Vi orkar mer när det är ordning och reda omkring oss. De allra flesta känner igen känslan av ro och glädje som dyker upp efter att ett stökigt rum i hemmet har städats. Det är precis samma känsla som regelbunden lokalvård kan ge på jobbet. Anställda orkar helt enkelt lite mer då de slipper sitta och sura över stök och smuts.

För våra lokaler i Stockholm använder vi städföretaget Neonia.