Hur mycket tid sparar du med hemstädning?

Hur mycket tid lägger du på städningen? Det kan vara svårt att räkna ut. Särskilt när du dutt-städar dagligen. Men om vi ser på de stora jobben som att skura badrum och toalett, och att göra rent grundligt i köket, kan det handla om 1-3 timmar per vecka. Med hemstädning kan du spara denna tid och göra något annat med den!

Hemstädning är för alla

Nu kanske du bor i ett mindre hushåll där du bara har dig själv och en person till att hålla undan efter. Tillsammans klarar ni det mesta men det betyder inte att det inte är värt att få hemstädning och spara tid. Det handlar ju inte bara om den tiden som du lägger på faktiskt städning.

För många känns städningen som ett jobbigt måste och den tar energi även då du inte städar. När du vet att du måste skura toaletten och dammsuga imorgon är det nästan som att hela dagen slukas upp. Du orkar inte mycket mer efter en lång dag på jobbet.

Det här är viktigt att tänka på. Bara för att ditt hushåll inte har en massa människor som tillsammans orsakar flera timmars städning per vecka ska du inte räkna bort hemstädning. Du kan också spara tid på att få stödet. Energin som frigörs bör också räknas in.

Ett rent hem ger energi

Det där med energi är en viktig punkt att beakta oavsett hur din livsstil ser ut. När hemmet är iordning och rent mår du bra av det. Du kan tänka på annat än vem som ska städa och när. Du vet ju när städfirman kommer och tar hand om allt det som du verkligen inte har lust att syssla med.

Med mer energi kommer också lusten. Städhjälpen kan få dig att öppna ögonen för vad du vill göra med din tid och ditt liv. Det är nästan viktigare än de timmar du sparar på att inte själv sköta grovstädningen.

Läs mer hos städfirman Städo, vårt självklara val